De Langelaar Veenendaal

Aan De Grift in het westen van Veenendaal, op slechts 2 kilometer van het bruisende centrum, wordt project De Langelaar ontwikkeld. De voormalige basisschool maakt plaats voor 17 moderne woningen die gesitueerd zijn rondom een gezellig hofje. In de buurt vind je meerdere sportver­enigingen, super­markten, een zwembad, een treinstation en diverse scholen. Kortom, heerlijk rustig wonen met veel voorzieningen binnen hand­bereik.

Het hofje van De Langelaar biedt ruimte voor parkeren, maar de woningen beschikken ook over een parkeerplek op eigen terrein. De Verandawoningen hebben een schitterend uitzicht over het water en om hier optimaal van te kunnen genieten is een autoluwe zone, zowel voor als naast de woningen gecreëerd. De karakteristieke veranda geeft een unieke extra buitenruimte. De woningen aan de zijde van de straat Langelaar ervaren ook het genot van de auto­loze zone naast het woonblok. 

De ruime woningen met een strakke architectuur worden allemaal uitgerust met vele duurzame toepassingen en een flexibele indeling. De verdiepingshoge raampartijen dragen daarnaast zeker bij aan een plezierig woonmilieu.
 

 

Vul hieronder uw gegevens in om de informatie te ontvangen. U kunt hierbij kiezen om de informatie hardcopy af te halen bij de makelaar of digitaal te ontvangen via de mail.

Ik wil de informatie
Onderdeel van NieuwbouwVeenendaal.nl | © Copyright 2021 | Webdesign Ede Memorise