Over De Patrimoniumlaan

In Het Franse Gat, vlakbij OV-knooppunt Veenendaal Centrum, maakt de voormalige basisschool plaats  voor 12 moderne woningen.

De voorgevels van de woningen zijn gericht op de Patrimoniumlaan en de Adriaen van Ostadelaan. Aan de achterzijde van de woningen bevindt zich een parkeerhofje. De nieuwe woningen kijken uit op het parkje met speeltuin en veel groen. 

De ligging van de woningen is lekker centraal met alle  voorzieningen om de hoek. Diverse voorzieningen,  zoals supermarkten en scholen zijn zelfs op loopafstand.

De ruime woningen met harmonieuze architectuur worden allemaal uitgerust met vele duurzame toepassingen en een flexibele indeling. De grote raampartijen aan de voor- en  achtergevel dragen daarnaast bij aan een plezierig woonmilieu.

Het Franse Gat, de volks Veense buurt
Het Franse Gat is een buurt in het zuiden van Veenendaal. De buurt heeft ca. 5.900 inwoners en is gebouwd in de weder­opbouwperiode, tussen 1952 en 1962. De buurt wordt aan de noordzijde begrenst door de Veenendaallijn (Utrecht – Rhenen).  Aan de oostzijde grenst de wijk aan de Kerkewijk, aan de zuidzijde aan de Bergweg en aan de westzijde aan de Rondweg-West. De naam is afkomstig van een topografische kaart van de kadastrale atlas uit 1832. Daarop worden een viertal percelen aangeduid als ‘’Het Fransche Gat’’. Deze percelen waren eigendom van een plaatselijke ‘olijslager’.

Vul hieronder uw gegevens in om de informatie te ontvangen. U kunt hierbij kiezen om de informatie hardcopy af te halen bij de makelaar of digitaal te ontvangen via de mail.

Ik wil de informatie

Onderdeel van NieuwbouwVeenendaal.nl | © Copyright 2022 | Webdesign Ede Memorise