Veenendaal

Midden in Nederland, tussen Utrecht en Arnhem, ligt een heerlijke plek om te wonen. Deze bruisende groeistad met een dorps karakter is prachtig gelegen aan de rand van de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug. Veenendaal staat bekend om haar enorme winkelaanbod; mensen komen van heinde en verre om hier uitgebreid te shoppen en lekker te genieten van de talrijke horecagelegenheden.

Veenendaal is enorm goed bereikbaar. De stad is gelegen aan de A12 en heeft meerdere trein­stations, waarmee binnen no-time Utrecht, Ede en Arnhem bereikbaar zijn. Ook op de fiets kun je hier goed uit de voeten; niet voor niets is de stad dit jaar uitgeroepen tot fietsstad van Nederland! Met geweldige brede fietspaden, waarmee alles in de stad goed bereikbaar is, maar ook buiten de stad. Fiets bijvoorbeeld eens naar de indrukwekkende bossen van de Veluwe. 

Door de goede bereikbaarheid is het voor bedrijven aantrekkelijk om zich hier te vestigen. Tel daarbij op dat het voor mensen heerlijk wonen is in deze gemeente en je hebt de perfecte cocktail voor een florerende bedrijvig­heid. Want dat het lekker wonen is dat staat buiten kijf. 

Hier vind je de dorpse sfeer en kindvriendelijke wijken, waar voldoende speelplekken zijn om heerlijk te ravotten. Maar ook een geweldig centrum met een groot theater waar landelijk bekende artiesten regelmatig hun kunsten komen vertonen. Waar je ook lekker kunt winkelen en vertoeven in de gezellige restaurantjes.

Kortom, de perfecte mix tussen stadse allure en de voordelen van een dorp. Veenendaal heeft het allemaal.
 

Vul hieronder uw gegevens in om de informatie te ontvangen. U kunt hierbij kiezen om de informatie hardcopy af te halen bij de makelaar of digitaal te ontvangen via de mail.

Ik wil de informatie

Onderdeel van NieuwbouwVeenendaal.nl | © Copyright 2022 | Webdesign Ede Memorise